Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen “Yükümlülüğümüz Çikolata Projesi” kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Çikolata Atölyesi’nde üretimi yapılan çikolatalar yerinde incelendi.
Yılların kangren hale gelmiş sorunlarına neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Liman mevkiindeki 25 yıllık yol hasretine son verdi.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOKA) 120. Yönetim Kurulu Toplantısı için Ordu’da bir araya gelen Doğu Karadeniz Bölgesi Valileri ve Belediye Başkanları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOKA) 120. Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Seddar Yavuz’un ev sahipliğinde Ordu’da gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda gündem maddelerine ilişkin bilgiler verildi.
Ordu’yu modern görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi, yol çalışması tamamlanan güzergâhlarda yaptığı kaldırım çalışmasıyla konforlu bir ulaşım hizmeti sunuyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, klasik belediyeciliğin dışına çıkarak tarım ve hayvancılık alanında uyguladığı projeler tüm hızıyla devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından 2019-2020 sezonunda sahneye konulan “Ah Karagöz Vah Karagöz Kim Korkar Mikroptan” gölge ve drama oyunu Altınordu’da öğrencilerle buluştu.