Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz ülkelerine ve Türk Cumhuriyetlerine ihracat noktasında kolaylık sağlayacak olan Ünye Limanı’ndaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Ordu’da denizden daha fazla istifade edilmesi amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle çalışmalarına başlanan Durgun Su Sporları Merkezi projesi hızla ilerliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin trafiğini rahatlatmak ve kavşak güvenliğini artırmak için Sanayi Kavşağı’nda başlattığı çalışmalarda sona geldi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, çalışmaların tamamlanmasıyla trafikteki yığılmanın önüne geçerek hızlı bir trafik akışı sağlanacağını söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği yatırımların yanı sıra mevcut içme suyu sisteminin bakım ve onarımını yaparak olası uzun süreli su kesintilerinin önüne geçiyor.