Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us, Aybastı ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe merkezinde yapılan içme suyu arıtma tesisi, su alma yapısı ve içme suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesine bağlı Tikenlice Mahallesi’ni Sarpdere Yolu üzerinden onlarca mahalleye bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Çevre ve Turizm Zabıta ekibi, kente gelen yerli ve yabancı turistlere 7/24 hizmet veriyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesinin kanayan yarası olan Sülük Gölü sorununu çözüme kavuşturdu. Çalışmalarda son aşamaya gelinen alanda incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Korgan’ın 80 yıllık sorunu olan Sülük Gölü’nde yaptığımız çalışmalarla hem heyelan sorunu çözüldü hem de susuzluğa karşı çözüm üretildi” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve Ünye ile Fatsa’yı etkileyen aşırı yağışlarda çok olumsuz durumların yaşanmadığını kaydetti. Başkan Güler, “Çok şükür yıllar önceki sel olaylarında yaşanan tabloları yaşamadık. Her ırmağın başında bir iş makinamız bulundu. Gerek OSKİ, gerek Fen İşleri Başkanlığımız, gerekse ilçe belediyelerimizle üstesinden geldik” dedi.