2021 Gençler Serbest Güreş Dünya 2’ncisi ve 2019 Yıldızlar Serbest Güreş Avrupa 2’nciliği bulunan Aybastılı Milli Güreşçi Muhammet Karavuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.
Ordu’da 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Açılış Programı düzenlendi. Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, eğitime olan desteklerinin süreceğini belirterek, “Biz elimizden gelen gayretlerle sizin emrinizdeyiz. İsteklerinizi imkanlarımız dahilinde yerine getirmeyi gayret ediyoruz” dedi.
Ordu’nun geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve alt yapı hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in son iki yılda klasik belediyecilik dışında tarım, turizm, enerji, sosyal hizmetler, kırsal kalkınma ve hayvancılık, kültür-sanat, kent estetiği ve gastronomi alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalar dikkat çekmeye başladı. Belediyecilik açısından yerel kalkınmaya örnek gösterilen bu çalışmalarını yerinde görmek ve incelemek amacıyla ulusal medya temsilcileri ve iş insanları Ordu’ya geldi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Covid-19 salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da kıymetli gençlerimiz maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha fazla dikkat etmelidir ”dedi.