Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehri 3 ay değil, 12 ay yaşanabilir kılmak için il genelinde başlattığı çalışmalar yaygınlaştırılıyor.
Ordu’da her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası’nın çehresi değişiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalarda, Perşembe Yaylası’nda yer alan gölet çevresi beton yola kavuşacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, yürüyüş yolu ve aydınlatma çalışmaları başlayacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Mesudiye Belediyesi iş birliğinde Mesudiye ilçesinde kurulan “Büyükbaş Hayvan Bakım Oteli ve İnek Kiralama Merkezi” gurbetçilerin imdadına yetişiyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Hayırsever İş İnsanı Banu Akdeniz tarafından Ünye ilçesinde yaptırılan Şehit Eren Bülbül Özel Eğitim Anaokulunun açılış törenine katıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORTAR A.Ş. tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Fındık Verimliliği (FINVER) Projesi’nde büyük başarı elde ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesine kayıt yaptıran öğrencilerin ulaşımda güçlük çekmemesi için kurduğu 2 stantla Ordum Kart dağıtımı gerçekleştiriyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, (Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi) OSKEM’e yaz sezonunda göstermiş olduğu başarı neticesinde bir program düzenledi. Programda üstün başarı ile çalışan ekiplere teşekkür belgesi verildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı şehit ve gazi ailelerini duygulandıran bir çalışmaya imza attı. Ordu’da toplu taşımaya binen şehit yakınları ve gaziler, kartlarını okuttuklarında 'Vatan Size Minnettar’ anonsuyla karşılaşıyor.