• ULUGÖL’E DEĞER KATACAK PROJE

    Ulugöl Tabiat Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesinin doğaya uyumlu, görüntü kirliliği oluşturmayan, ahşap ve taş mimari ile koruma planlarına uygun hayata geçireceği tesis ve çevre düzenleme projesi ile cazibesini artıracak. Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü tarafından onaylanan ve Gölköy Belediyesi tarafından ruhsatlandırılan proje yapılacak ihalenin ardından start alacak.
    Detaylı Bilgi
    12 Ekim 2021, Salı
  • OSKİ’DEN GÖLLER’E DEV YATIRIM

    Ordu’nun dört bir köşesini şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu çalışmalarını Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’nde devam ediyor.
    Detaylı Bilgi
    12 Ekim 2021, Salı
  • PERŞEMBE’YE BİSİKLET YOLU

    Perşembe ilçesine değer katacak olan Bisiklet ve Yeşil Yürüyüş Yolu projesinde çalışmalar başladı.
    Detaylı Bilgi
    12 Ekim 2021, Salı
  • ORDU’DA YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR

    Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Ordu il genelinde tüm yaya geçitlerini yenileme çalışmalarına başladı.
    Detaylı Bilgi
    11 Ekim 2021, Pazartesi
  • 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI TENİS MAÇLARI BAŞLADI

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORTUR A.Ş. ORTUR Tenis Kulübü ve Ordu Veteran Tenis Kulübü tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Veteran Tenis Turnuvası” başladı.
    Detaylı Bilgi
    11 Ekim 2021, Pazartesi
  • ATIL ARAZİLER ÇİFTÇİLERE CANSUYU OLDU

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği kırsal kalkınma ve nitelikli tarım çalışmaları kapsamında Ordu’da 10 bin dönüm atıl arazi ekonomiye kazandırıldı. Büyükşehir Belediyesi ve Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen “Atıl Tarım Arazilerinin Değerlendirilmesi Projesi” ile atıl arazilere ekilen tohumlar ücretsiz dağıtılırken üretilen ürünlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTAR A.Ş. tarafından satın alınarak üreticilere önemli bir gelir kapısı oluşturuldu.
    Detaylı Bilgi
    11 Ekim 2021, Pazartesi
  • BÜYÜKŞEHİRDEN TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ

    Ordu Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ‘Mevlid-i Nebi Haftası’ dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu ve Ahmet Özhan’ın katılımı ile Tasavvuf Müziği Konseri” düzenlenecek.
    Detaylı Bilgi
    10 Ekim 2021, Pazar
  • “KLASİK BELEDİYECİLİĞİN DIŞINA ÇIKTIK”

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ekotürk Tv’de yayınlanan “Soyut Şeyler Ekonomisi” programının canlı yayın konuğu oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıra dışı bir belediyecilik örneği ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Güler, 81 ile model olan çalışmalara imza attıklarını söyledi.
    Detaylı Bilgi
    10 Ekim 2021, Pazar