Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Ordulularla buluşan Psikiyatr uzmanı Erol Göka, “Umut ve Özlem” adlı konferans ile gönüllere dokundu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat Ocak ayı etkinlikleri kapsamında macera, komedi ve aile türünde hazırlanan animasyon filmi “Dipdip Bir Okyanus Macerası” çocuklarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesinin ikramı olan patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi seyreden çocuklar ve aileleri keyifli bir gün yaşadı.
Altınordu ilçesi ile turizmin gözde mekanları arasında bulunan Boztepe arasındaki ulaşımı sağlayan teleferik hattındaki bakım ve değişim çalışmaları devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokol kapsamında 30 hükümlüye ücretsiz iş makinesi operatörlüğü kursu verilerek iş ve meslek sahibi olmaları sağlandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Buharalı Şakir Efendi Aşevinde kişiye özel olarak hazırlanan sağlıklı yemekleri, ihtiyaç sahibi vatandaş ile buluşturuyor. 5 araç ile 19 ilçede kapı kapı gezen 16 personel, her gün 1.000 kişinin sıcak yemek ihtiyacını gideriyor.