E-Twinning Projesi kapsamında Ordu’ya gelen Ukraynalı 14 öğrenci, Fransa’da Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 42. Genel Kurul Toplantısı’nda söz alarak Ukrayna’da yaşananlara kayıtsız kalınmaması gerektiğini söylediği konuşması için Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastılı muhtarları ağırladı. Muhtarları uç beyleri olarak gördüklerini belirten Başkan Güler, Ordu’yu hep birlikte yönettiklerini söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Basın Danışmanı Metin Akyürek “6 Mayıs Radyo Günü” dolayısıyla Ordu’da yayın yapan radyo temsilcilerini ziyaret ederek günlerini kutladı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarına Ünye ilçesinde devam eden OSKİ, Güzelkale Mahallesi’nin içme suyu problemine neşter vurdu.
Et ve tavuk ürünleri satışı yapan iş yerlerini denetleyen Ordu Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İl Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, il dışından kaçak olarak gelen mühürsüz ve sahte mühürlü olduğu tespit edilen 2 ton ürüne el koyarak imha etti.