Serbest piyasada tekel oluşturmak ve fındık fiyatlarına müdahale etmek isteyen bir İtalyan firmasına karşı Rekabet Kurumu’nu harekete geçirerek hukuki süreç başlatılmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu kez üreticinin en büyük sıkıntılarından biri olan lisanslı depo konusunda çalışma başlattıklarını açıkladı.
Ordu’nun tarihi ve manevi değerlerine sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde bulunan Şeyh Tarakçı Hamid Hocanın kabri ile alanda bulunan 6 kabri yenileyerek çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte il genelinde daha güvenli bir trafik ortamı için cadde ve sokaklarda yaya geçidi çizgilerini yeniliyor.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Yoroz Kent Ormanı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından doğayla uyumlu bir şekilde yenilenerek cazibesine cazibe katıyor. Çalışmalardaki son etap olan seyir terası kurulumunda hummalı çalışmaların yürütüldüğü Yoroz’un gelecekte turizmin gözde mekânlarından bir tanesi olması hedefleniyor.