Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tarihi eser ve camilerin gelecek kuşaklara kazandırılması amacıyla verdiği talimat sonrası restorasyon çalışmaları sürüyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumru ilçe merkezinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmalarının 1. etabı tamamlandı. Cadde ve sokakların ışıl ışıl olduğu çalışma ile Kumru’nun çehresi değişmeye başladı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonrası Karadeniz’in en önemli limanlarından biri haline gelen Ünye Limanı’nda ikinci ro-ro sevkiyatı gerçekleşti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Meslek Edinme Kursları ve Bilgi Evleri’nde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.