Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile uluslararası yeterliğine sahip olan Ünye Limanı konteyner, Ro-Ro taşımacılığının yanı sıra kruvaziyer turizmine de ev sahipliği yapıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi Laleli mevki ve Perşembe Kuyluca Mahallelerini birbirine bağlayan ve tarihi Ordu yolu olarak bilinen grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu. 5 mahalleyi birleştiren ve toplam uzunluğu 6 km’yi bulan sıcak asfalt çalışması vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı.
Korgan ilçesinde Sülük Gölü ve çevresinde yılların sorunu olan ne yapılaşmaya ne de ulaşıma geçit veren arazi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çalışmalarıyla adeta değişim ve dönüşümü yaşadı. İlk olarak heyelanların durdurulması için gölün boşaltıldığı ve alt yapısının sil baştan yenilendiği bu alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından şimdi ise asfalta kavuşturuldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulubey’de yıllardır beklenen cephe iyileştirme çalışmalarına start verdi. 121 binada hayata geçirilecek çalışma ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.