Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşların güvenliği ve doğanın korunması açısından ciddi bir tehdit oluşturmaya devam eden bahçe ve anız yangınlarına karşı vatandaşları uyarıyor.
Korgan ilçe merkezi ile çevresindeki mahallerin yaklaşık yarım asırlık içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak baraj vatandaşların hizmeti ile buluşturuluyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in son dönemde Ordululara kazandırdığı parklarda kültür sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek. “Parklarda Hayat Var” sloganıyla gerçekleştirilecek programlarla Orduluların yaz akşamları renklenecek.
Ordu’nun tarım ekonomisinin belkemiği olan fındığın hasadı için geliştirilen “Fındık Dalda Aklın İşçide Kalmasın” projesi kapsamında fındık işçileri bahçeye girdi. Hem bahçe sahipleri hem de işçilerin yüzü güldü.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle yollar standardı yüksek bir yapıya dönüştürülmeye devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında Perşembe ilçesinde Efirli Mahallesi Yalı Sokak asfalt ile buluşturuldu.