RAMAZAN’IN BİRLEŞTİREN SOFRASI BU KEZ ÇAYBAŞI’NDA

5 Mart 2026, Perşembe

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programları devam ediyor. Aynı sofrada birlik olmak amacıyla organize edilen iftar programı bu kez Çaybaşı’nda kuruldu.

RAMAZAN’IN BİRLEŞTİREN SOFRASI BU KEZ ÇAYBAŞI’NDA

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programları devam ediyor. Aynı sofrada birlik olmak amacıyla organize edilen iftar programı bu kez Çaybaşı’nda kuruldu.

 

Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, Çaybaşı Kaymakamı Volkan Oral, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aynı sofrada oruçlar açılarak Ramazan’ın manevi atmosferi birlikte yaşandı. Düzenlenen kültür sanat etkinlikleri ile de çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

İFTAR ÖNCESİ ESNAF VE HANE ZİYARETİ

 

 

İftar programı öncesi Başkan Güler ilçe esnafıyla buluştu. İlçe merkezinde iş yerlerini ziyaret eden Başkan Güler, esnaflarla tek tek selamlaşarak hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Başkan Güler hane ziyaretleri ile vatandaşların evlerine konuk oldu, ailelerle bir süre sohbet ederek hal hatır sordu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Çaybaşı’nda düzenlenen iftar programına geçildi. Burada da vatandaşlarla tek tek temas kuran Başkan Güler bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Çaybaşı’mıza her gelmemizde içimiz burada daha bir ısınıyor. Burada da hanelerimizi tek tek ziyaret ettik. Yine heyelan olan bölgemizde incelemelerde bulunduk. Hiçbir sıkıntı çektirmeden yolunuzu, suyunu halledeceğiz. Cumhurbaşkanımız ile bir araya geldik ve sizlere selamlarını getirdim. Bizler her zaman sizin yanınızdayız.”

Dualar ile birlikte vatandaşlar aynı sofrada oruçlarını açtılar. Başkan Güler iftar sonrası bir süre daha ilçede kalarak vatandaşlar ile bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi.

 

 

Genel ile ilgili diğer haberler