BÜYÜKŞEHİR GÜREŞÇİLERİ BAŞARIYA DOYMUYOR

2018-09-10 14:05

BÜYÜKŞEHİR GÜREŞÇİLERİ BAŞARIYA DOYMUYOR

ORDU’NUN GURUR KAYNAĞI OLDULAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi güreşçileri hafta sonu düzenlenen etkinliklerde rakiplerine karşı elde ettikleri başarılarla Ordulu halkımıza büyük gurur yaşattı.

Ata sporumuz olan güreşte, Ordu’nun gurur kaynağı Büyükşehir Belediyesi güreşçileri başarıya doymuyor. Hafta sonu düzenlenen üç farklı etkinlikte er meydanında fırtına gibi esen güreşçiler rakiplerine karşı elde ettikleri galibiyetlerle altın ve gümüş madalyaların sahibi oldular.

BAŞPEHLİVAN NEDİM GÜREL ÜÇÜNCÜ OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreşçisi Başpehlivan Nedim Gürel, 666. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde er meydanına çıktı. Birçok başpehlivanın katıldığı güreşlerde sergilendiği oyunla rakiplerine karşı önemli bir başarı elde eden Başpehlivan Nedim Gürel, müsabakalar sonunda üçüncülük kürsüsüne çıkarak Ordu’ya sevinç yaşattı.

MUHAMMET KARAVUŞ, HALİT OZMUŞ ALTIN MADALYA KAZANDI

14.Uluslararası Türk Dünyası Güreş Turnuvası’na katılan Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinden Muhammet Karavuş 55 kilo da, Halit Ozmuş 71 kilo da rakiplerini tek tek yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

KAZIM DİKENCE, HARUN SÖYLER GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Bosna Hersek’te düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi başarı ile temsil eden Ordu Büyükşehir Belediyesi güreşçileri Kazım Dikence ve Harun Söyler rakiplerine karşı sergiledikleri büyük mücadeleler sonunda gümüş madalyaya uzandı.