ÇATALPINAR KENT MEYDANI PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ

2018-09-07 15:04

ÇATALPINAR KENT MEYDANI PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde sona gelindi. Başkan Enver Yılmaz, çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını ve kısa sürede Çatalpınar’ın modern kent meydanına kavuşacağını söyledi.

PROJE YÜZDE 95 ORANINDA TAMAMLANDI

19 ilçede yürüttüğü kent meydanı projeleriyle marka bir Ordu hedefleyen Büyükşehir Beleyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda sürdürdüğü Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde sona gelindiğini belirten Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçelerimizin modern bir görünüme kavuşması için sürdürdüğümüz çalışmalar dâhilinde Çatalpınar İlçesi Kent Meydanı Projemizi yüzde 95 oranında tamamladık. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanda uyguladığımız proje ile Çatalpınarlı hemşehrilerimiz için modern bir sosyal alan oluşturarak vermiş olduğumuz sözü tuttuk” dedi.

KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK

Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’yle ilgili detaylı bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Toplam 6 bin 200 m2lik alanda uyguladığımız projemizin Cami Caddesi üzerinde yer alan bölümlerinde baskı beton imalatı tamamlandı. Projede ferforje demir imalatı yapılırken, aydınlatma direkleri ile oturma grupları yerleştirildi.  Kalan kısımlarda ise kazı ve baskı beton çalışmaları sürdürülüyor. İnşallah en kısa sürede projemizi tamamlayarak modern bir kent meydanını hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.