Ordu Büyükşehir Belediyesi Duyuru
Fatsa İlçesi Salihli Mahallesi Bazalt-Andazit Ocağı Kapasite Artış Projesi ÇED Raporu İlanı

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi sınırları içerisinde Demirten İnş. Turz. Nak. Taah. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan "Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı" projesi ile ilgili nihai edilen Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerileri alınmak üzere 10 (on) takvim günü Müdürlüğümüzde halkkın görüşlerine açılmıştır.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunu incelemek isteyenler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda veya Müdürlüğümüzde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek proje hakkında Bakanlıpıa veya Valiliğe görüş bildirebilirler.