Hoynat Adası Kuş Cenneti Peyzaj Düzenlemesi - Projeler | Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hoynat Adası Kuş Cenneti Peyzaj Düzenlemesi

Hoynat Adası Kuş Cenneti karşısına bir durak ve seyir noktası oluşturmak amacıyla çevre düzenleme ve peyzaj projesi hazırlanmıştır. Proje kapsamında; Atıl durumda olan seyir alanını daha kullanılabilir hale getirmek amacıyla zemin doğal taş kaplanmış, alanı daha güvenli hale getirmek amacıyla teras alanın etrafı ahşap korkuluk ile çevrilmiş, kuş gözlemi yapılması için alana 2 adet seyir dürbünü yerleştirilmiştir. Ayrıca kumsal alanın ulaşılabilir olması ve kullanımının artırılması adına; ahşap traverst basamaklarla deniz seviyesine iniş sağlanmıştır. Alanda araç güvenliğini oluşturabilmek adına ise; binek araçlar ve tur otobüsleri için otopark planlanmıştır. Aynı zamanda alanı kullanmak için gelen ziyaretçilerin kullanabileceği piknik masaları alan içerisine yerleştirilmiştir.

PROJE DETAYLARI

Başkanlık