YÖNLENDİRME TABELALARI DEĞİŞİYOR

30-01-2018 15:08

BÜYÜKŞEHİR’DEN KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ana arterler üzerinde görüntü kirliliğine sebebiyet veren totem tabelaların kaldırılması için başlattığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

TOTEM TABELALAR KALDIRILDI

Değişik şekil, boyut ve renkleri ile görüntü kirliliğine neden olan ve kent estetiğini bozan totem tipi reklam tabelalarının kaldırılmasıyla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı, Mustafa Kemal Bulvarı ve Gülyalı ilçe merkezindeki özellikle ana yol kenarları farklı bir görünüm kazandı.

YÖNLENDİRME TABELALARI DEĞİŞİYOR

Kaldırılan tabelaların yerine estetik görünümlü iki tip yönlendirme tabelası tasarlanarak yapıldı. İmar ve Şehircilik Dairesi ekipleri tarafından piyon tipi totem tabelanın montajı Bülent Ecevit Bulvarı Güzelyalı mevkiine ve diğer ikisinin montajı ise Atatürk Bulvarına yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonunda, Ordu ilinde estetik bir kent dokusu, temiz ve modern bir şehir algısının oluşturulması hedefleniyor.