OSKİ GEÇEN 1 YILI MASAYA YATIRDI

30-01-2018 15:01

OSKİ GEÇEN 1 YILI MASAYA YATIRDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek 2017 yılında yaptığı işleri masaya yatırdı.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük başkanlığında düzenlenen toplantıya, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ali Akkiraz ve Arif Gündüz, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile Daire Başkanları, 1. Hukuk Müşavirliği ve Şube Müdürleri katıldı.

2017 YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

OSKİ’nin geçmiş bir yıllık faaliyetlerinin masaya yatırıldığı toplantı, Genel Müdür Fatih Yürük’ün konuşmasıyla başladı. Toplantının devamında Daire Başkanları, çalışmalarından oluşan sunumlarını gerçekleştirdi. OSKİ Genel Müdürlüğünde 2017 yılında yapılan işlerin değerlendirildiği toplantıda gelecekte yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar masaya yatırıldı. Değerlendirme toplantısı, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin konuşmalarının ardından sona erdi.

OSKİ 2017 YILINDA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI

Geçen bir yılın değerlendirmesini yapan Genel Müdür Fatih Yürük, 2017’nin çok yoğun, yorucu ve kurum adına başarılı bir yıl olarak geçtiğini ifade etti. Altınordu ilçesindeki altyapı çalışması başta olmak üzere Ordu’nun 19 ilçesinin içme suyu ve altyapı sorunlarına çözüm getirecek projelere imza atıldığını belirten Genel Müdür Yürük, 2018 yılı içerisinde de hız kesmeden aynı tempoda çalışmaların süreceğine dikkat çekti. Engebeli bir coğrafyada ve dağınık yerleşimin ağır bastığı bir bölgede altyapı gibi çok teknik bir işi gerçekleştirmenin zorluğunun başarıldığını belirten Genel Müdür Fatih Yürük, göreve başladıklarında hedefledikleri amaçlar doğrultusunda OSKİ’nin yatırım ve projelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.