İTFAİYEDEN KUR’AN KURSLARINA YANGIN EĞİTİMİ

15.03.2017 / 14:09
İTFAİYEDEN KUR’AN KURSLARINA YANGIN EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının “Her Ay Bir Konu, Bir Konuk” adlı programı kapsamında, Ordu’nun 15 ilçesindeki Kur’an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik “Yangın Güvenliği ve Güvenli Yaşam” konusunda eğitim semineri düzenlendi.

YANGIN ESNASINDA YAPILMASI GEREKENLER ANLATILDI

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen eğitimlerde ciddi sorunlar doğurabilecek yangın öncesinde alınacak tedbirler, yangın başladığında itfaiyenin aranması ve ilk müdahalenin yapılması, yangın söndürme cihazlarının kullanılması ve dumanlı ortamlarda insan kurtarma yöntemleri ayrıntılı olarak anlatıldı.

KATILIMCILARDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Yangın öncesi alınan önlemlerin hayati önem taşıdığını ifade eden ilçe müftüleri, görevli eğitmenler ve kurs öğrencileri, düzenlenen seminerlerin kendileri için oldukça faydalı geçtiğini söyleyerek Büyükşehir İtfaiyesine teşekkür etti.
  • brick and by windows