CANNES’TEN DAHA GÜZEL

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura’dan Başkan Enver Yılmaz’a Mektup

CANNES’TEN DAHA GÜZEL

ESERLERİNİZE HAYRAN KALDIM

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a bir mektup yazarak, “Bir yıla yakın bir zamandan beri Ordu iline gelmemiştim. Ordu’yu o kadar güzelleştirmişsiniz ki tanımakta güçlük çektim” dedi.

Türkiye’de faaliyet gösteren yerli zincir otellerin en büyüklerinden olan Anemon Otelleri’nin Onursal Başkanı İsmail Akçura, Başkan Enver Yılmaz’a bir mektup yazarak Ordu ili genelinde yapılan çalışmalara hayran kaldığını belirtti.

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Başkan Yılmaz’a yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi: Sayın Başkan’ım, bir yıla yakın zamandan beri Ordu iline gelmemiştim. Ordu’yu o kadar güzelleştirmişsiniz ki tanımakta güçlük çektim. Bugün dünyanın konuştuğu Cannes’teki yürüyüş yolundan üç kat daha güzel bir yürüyüş yolu yapmışsınız. Eserlerinize hayran kaldım. Başarılarınızın devamını diler ve en yakın zamanda sizleri tekrar ziyaret etmek isterim.