ÇAMBAŞI 5 YILDIZLI OTELE KAVUŞUYOR

27-11-2017 15:24

İMZALAR ATILDI

ÇAMBAŞI 5 YILDIZLI OTELE KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (ORDUSİAD) 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda kurulması planlanan 5 yıldızlı otel projesi için imzalar atıldı.

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezinin açılışının ardından, Çambaşı Yaylası Otel Projesi için düzenlenen törende imzaları Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Enver Yılmaz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) adına da Dernek Başkanı Kadir Engin attı.

BAŞKAN YILMAZ, “80 ODALI VE 110 YATAKLI”

Başkan Yılmaz imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bu yatırımda bizler de ORBEL A.Ş. vasıtasıyla elimizi taşın altına koyuyoruz. Ordu Yatırım A.Ş. tarafından Çambaşı’mıza yapılacak 80 oda ve 110 yatak kapasiteli otele % 30 oranında ortak oluyoruz. Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Kültür ve Turizm Bakanlığından yaklaşık 40 dönümlük bir alanın tahsisine yönelik resmi süreç tamamlandı. Yaklaşık 5 yıldır gündemde olan bu konu, kayak tesisinin açılmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyemizin de katılımı ile önemli bir mesafe aldı. Büyükşehir Belediyesi olarak % 30’luk teklifi kabul ettik. İnşallah tesisimiz bittiğinde bölgemizin de mimarisini yansıtacak bir proje olacak. Otelimiz, kısa bir sürede tamamlanarak kayak tesisimizle bütünleşecek. Bu önemli yatırıma katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BU PROJE YENİ YATIRIMLARA DA ÖNCÜLÜK EDECEK”

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) adına da Dernek Başkanı Kadir Engin ise projeye Büyükşehir Belediyesinin paydaş olmasından büyük memnunluk duyduklarını belirterek, “Bu proje yeni yatırımlara da öncülük edecektir” dedi.