BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ YOLLARDA

04-12-2017 15:05

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ YOLLARDA

FATSA’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollardaki sıcak asfalt çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçe merkezindeki en önemli güzergâhlardan biri olan And ve İnönü Caddeleri ile Ilıca Mahallesi’nin yollarının sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi.

AND VE İNÖNÜ CADDELERİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Fatsa ilçesindeki ekiplerin yoğun bir şekilde, gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa ilçe merkezimizdeki en önemli güzergâhlardan biri olan And ve İnönü Caddeleri’nde altyapı ve yağmur suyu çalışmalarının ardından, sıcak asfalt çalışmalarımızı da tamamladık. İlçe merkezimizi, uzun yıllar boyunca ihtiyacı karşılayacak modern yollara kavuşturuyoruz” dedi.

45 YILLIK BELDENİN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR’LE SICAK ASFALT OLUYOR

Fatsa ilçesinde beldeden mahalleye dönüşen Ilıca Mahallesi’nin sıcak asfalt konforuna kavuştuğunu belirten Başkan Yılmaz, “Fatsa ilçemize bağlı Ilıca Mahallemiz, 45 yıl boyunca belde belediyesine bağlıydı. 45 yıldır 10 metre dahi sıcak asfaltı olmayan Ilıca Mahallemizin Büyükşehir’le sadece 3 yıllık süreçte altyapısını tamamladık ve sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. Daha önce de Ilıca - Çamarası bağlantı yolunun 8 km’lik bölümünü asfaltla buluşturmuştuk. İnşallah 2019’da da Ilıca’mız ile bağlantılı tüm mahallelerde hummalı bir çalışma yapacağız” diye konuştu.